NoRedirect açıklı site hacklemek

Tr0n

Legendary
legendary
Reaction score
17
Merhaba millet bu konuda NoRedirect açığından bahs edicem
NoRedirect açığı nedir:NoRedirect açığı ile admin parolasız ve usernamesi direk admin paneline yönlendiriliyorsunuz
NoRedirect açıklı siteleri bulmak: çoğu açıkta olduğu gibi bu açıkta da dork kullanıcaz
inurl:/admin/login.php
inurl:/admin/giris.php
inurl:/admin/home.php
inurl:/admin/dashboard.php
inurl:/panel/anasayfa.php
inurl:/panel/giris.php
inurl:/panel/index.php
inurl:/panel/login.php
inurl:/yonetim/index.php
inurl:/yonetim/login.php
inurl:/yonetim/anasayfa.php
inurl:/yonetim/giris.php
inurl:/yonetici/index.php
inurl:/yonetici/login.php
inurl:/yonetici/anasayfa.php
inurl:/yonetici/giris.php
Noredirect açıklı siteleri nasıl hacklerim: NoRedirect açıklı siteleri hacklemek için Cybermozillada eklenti kullanıyoruz bu siteden https://addons.thunderbird.net/en-us/firefox/addon/noredirect/eklentiyi indiriyoruz daha sonra Безымянный.png buradan add-ons'a basıp optionsa basıyoruz gelelim şimdi site bulmaya dorkumuzla bir site bulduktan sonra linkin kopyalayıp Безымянный.pngoptionsa basıp daha sonra buradan add basıyoruz ve sitemizin linkin yapıştırıp ok bascaz ve eklendi sonra yeniden cyberfoxa gelip login.php yi index olarak yazıp enterliyoruz ve siteye giriş yapmakta bulunuyoruz Безымянный.png ve bu kadar yeni başlayan arkadaşlar için iyi bir açık 10 siteden 6 da girersiniz.

Reaction score
0
Stay secure and private online with nordvpn reviews advanced protection. Whether you're using public Wi-Fi or accessing geo-blocked content.